Werkwijze

 

Informatie:

Als u op zoekt bent naar een nieuwe keuken of een keuken renovatie begint u als consument vaak met het verzamelen van informatie. Dit kunt u op veel manieren doen. U kunt hierbij denken aan het bezoeken van websites het opvragen van folders en brochures, het bekijken en verzamelen afbeeldingen op Instagram en Pinterest. Aan de hand van deze informatie begint u zich al een oordeel te vormen hoe u de keuken voor ogen ziet.

Dan komt er een lastige keuze, wie zou u het beste kunnen adviseren en helpen met het realiseren van de plannen. Het ligt voor de hand dat u als eerste de grote keukenwinkels als IKEA, Superkeukens, Grando, Mandemakers, Brugman, de Keukenkampioen, Satink of één van de vele andere keukenzaken gaat bezoeken want daar kunt u immers erg veel opstellingen bekijken.

Wij snappen dit en raden u ook zeker aan dit te doen, maar wij willen u ook vragen om is langs te komen bij de kleinste keukenzaak in Zwolle, u kunt daar ervaren dat een keuken kopen ook anders kan en dat onze unieke reken methode voor u wel is erg voordelig uit kan pakken.

 

Contact:

Neemt u gerust contact met ons op want wij van Maatwerk keukens en keuken renovatie Zwolle, vinden het heel normaal dat u als klant met vragen rondloopt en wij zien het als onze taak om u daar een zo duidelijk en eerlijk mogelijk antwoord op te geven. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de beste reclame de investering in tevreden klanten is en daarom hechten wij er grote waarde aan om, vanaf het eerste contact, eerlijk, duidelijk en transparant met u te communiceren. Wij streven ernaar om in een zo vroeg mogelijk stadium een indicatie te kunnen geven wat de mogelijkheden zijn, wat u van ons kunt verwachten en welke kosten daaraan verbonden zijn. Als u daar positief op reageert, gaan we verder met u in gesprek en, indien gewenst, bezoeken wij u daarna bij u thuis om de situatie te bekijken.

  

Ontwerp en prijsopgave:

Na een goed gesprek in de showroom of bij u thuis maken wij een ontwerp en een offerte van de nieuwe keuken of de renovatie. Als dit klaar is maken wij een vervolg afspraak om dit per onderdeel met u door te spreken. Tijdens dit gesprek geven wij u ook een overzicht van de kosten die het met zich mee brengt.

  

Alleen uw mening telt:

Vanzelfsprekend geeft, bij alles wat wij doen, uw mening de doorslag en omdat wij, vanaf het begin, naar uw mening en wensen hebben geluisterd en volstrekt helder en transparant zijn geweest wat betreft de prijzen en de kosten, kan het niet anders dan als we eenmaal in dit stadium zijn beland, wij elkaar de hand kunnen schudden en Maatwerkkeukens-keuken renovatie Zwolle uw nieuwe keuken mag leveren of de renovatie van uw bestaande keuken mag uit voeren.

 

Bestel hem nu!

Vul uw gegevens in en ontvang van ons het GRATIS E-Book
Vul uw emailadres in.
Vul uw volledige naam in.
Invalid Input

 

 

Maatwerk Keukens en Keukenrenovatie

Jufferenwal 19
8011 LE Zwolle
Telefoon: 038-8501293
E-mail: info@keukens-en-keukenrenovatie.nl

 

Openingstijden en telefonisch bereikbaar:
Donderdag en Vrijdag 10.00-17.00 uur
Zaterdag 10.00-16.00 uur


TOP